De populairste leaseauto’s van Nederland

De populairste leaseauto’s van Nederland

Het leasen van een auto wordt naarmate de tijd vordert steeds populairder. Waar voorheen eigenlijk vooral werknemers gebruik maakte van een leaseconstructie, zijn nu ook steeds meer jongeren overstag aan het gaan. 

Dit heeft natuurlijk te maken met het feit dat de maatschappij aan het veranderen is. Jongeren zijn niet meer uit op het bezit van een auto, maar op het gebruik ervan. Dit, samen met de dalende leasekosten maken de leaseauto’s razendpopulair. Maar wat zijn nu eigenlijk de populairste leaseauto’s? 

Leaseonline

De cijfers die wij gebruiken hebben wij ontvangen van Leaseonline. Deze vernieuwende leasemaatschappij is de laatste tijd erg in trek onder de leaserijders. Bij Leaseonline kan je niet alleen traditioneel leasen, maar nu ook shortleasen. Shortlease houdt in dat je niet vast zit aan contracten van een aantal jaar, maar je een flexibel contract hebt. 

 

1. Volkswagen Golf

Op nummer één staat de Volkswagen Golf. Dit kleine model van Volkswagen is naast zakelijk ook erg sportief. Met een betrouwbare motor, bewezen reputatie en veelzijdige optie’s is het een enorm populaire auto onder jongeren, maar ook de zakelijke rijders. 

2. Scoda Octavia

Deze ruime gezinsauto is erg handig, maar ook zakelijk. Er is genoeg ruimte voor kinderen en overige spullen. Scoda is nog niet zo heel populair in Nederland, maar onder de leaserijders dus zeker wel! 

3. BMW 1. Serie

Het voor zich zelf sprekende BMW heeft een enorme reputatie opgebouwd met zijn prachtige auto’s. BMW is voorop loper in het designen van betrouwbare en sportieve auto’s en de leaserijder is zich hier dan ook bewust van. 

4. Audi A1 

Natuurlijk mag Audi niet ontbreken in deze top 5 van populaire leaseauto’s. Deze compacte, sportieve maar toch zeker zakelijke auto is een must voor het oog en rijdt ontzettend fijn. Audi rijders zijn dan ook vaak erg loyaal naar het merk toe en willen vaak niet meer overstappen van merk! 

5. Volkswagen Polo

Het bewijs dat Volkswagen degelijke auto’s oplevert is hiermee wel gegeven. Twee modellen van het Duitse merk staan in de top van populaire leaseauto’s. De Volkswagen Polo is iets goedkoper als de Volkswagen Golf, maar biedt desondanks enorm veel comfort.