Tips voor het huren van een auto bij het vliegveld

De meeste mensen die in het vliegtuig stappen om op vakantie te gaan hebben geen eigen auto als zij hun bestemming bereiken. Het kan dan aantrekkelijk zijn om gedurende de vakantieperiode een auto te huren. De grote vraag is dan wel: hoe zorg je ervoor dat je een zo’n goed mogelijke auto huurt met de opties die je daadwerkelijk wilt hebben? BB&L Autoverhuur heeft jarenlange ervaring met de verhuur van auto’s nabij vliegvelden met hun Auto huren Schiphol service en geven jou graag een aantal praktische tips die je kunnen helpen bij het maken van een juiste keuze als het aankomt op het huren van een auto.

De versnellingsbak

Vaak wordt gedacht dat de keuze voor een benzine of diesel invloed heeft op de huurprijs. Dit heeft echter niet veel invloed op de huurprijs van de auto. De transmissie keuze daarentegen wel. Handgeschakelde auto’s zijn vaak goedkoper te huren dan auto’s met een automatische transmissie.

Maak vooraf een vergelijking

Let er goed op dat niet elke autoverhuurder dezelfde prijzen hanteert. Sommigen hanteren een all-in prijs, terwijl anderen een lage ‘kale’ prijs hanteren. Zet dit van tevoren goed op een rijtje zodat je niet voor onverwachte kosten komst te staan.

Denk aan mogelijke toeslagen

Wat is wel én wat is niet opgenomen in de huurprijs? De totaalprijs is vaak vele malen goedkoper zonder extra’s, maar misschien zijn deze voor u wel van groot belang. Denk aan het afnemen van een GPS of extra verzekeringen. Breng vooraf in kaart wat deze kosten zijn, zodat je niet voor verassingen komt te staan.

Al met al kan het erg verleidelijk zijn om in zee te gaan met de goedkoopste autoverhuurder. Bij BB&L Autoverhuur hanteert men altijd een all-in tarief, wat betekent dat u nooit verborgen kosten in rekening krijgt gebracht. Voor Engelssprekende mensen hebben zij ook een Engelstalige website waarbij zij hun car hire Amsterdam Airport service aanbieden. Zo kunnen uw relaties uit het buitenland ook in Nederland gemakkelijk een auto huren.